Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban, despre lucrarile la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut

B1 B1,
Ludovic Orban, despre lucrarile la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut

Primul ministru, Ludovic Orban, a mers sambatape santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti, tronsonul 2, care face legatura intre limita judetelor Dolj si Olt si municipiul Slatina, pentru a verifica i. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Ludovic Orban, despre cele 30 de miliarde de euro de la UE: Oficialii europeni s-au obisnuit sa aiba numai surprize neplacute din partea fostelor guverne

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), in valoare de peste 30 de miliarde de euro, a fost lansat joi seara in consultare publica, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre Fondul de Modernizare: Romania va beneficia de o finantare estimata la aproximativ 6 miliarde de Euro, in perioada 2021-2030 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat joi, in timpul unor declaratii de presa ca Romania va beneficia de o finantare de aproximativ 6 de miliarde de euro, in intervalul 2021 2030. Mai putin cunoscut este.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Ludovic Orban si Angela Merkel, discutie despre situatia post-electorala din Republica Moldova. Ce au convenit premierul Romaniei si cancelarul Germaniei

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, 27noiembrie, o convorbire in format de videoconferinta cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, alaturi de care a realizat siun schimb de vederi cu privire la.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

Discutii la Guvern cu reprezentantii HoReCa, despre schema de ajutor pentru compensarea pierderilor Ludovic Orban, favorabil prelungirii cu 6 luni a aplicarii somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-au intalnit, miercuri, cu reprezentantii sectorului HoReCa. Seful Guvernului s-a aratat favorabil prelungirii cu sase luni a somajului tehnic.

Ludovic Orban: Votul fiecarui om este extrem de important. Alegerile din 6 decembrie au o miza uriasa in 2016, din cauza prezentei scazute la vot, cu mai putin de 14% din voturile cetatenilor PSD aproape a capturat Romania (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre miza uriasa a alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a explicat ca suveranitatea in statul roman este detinuta de cetateni, iar votul fiecarui om este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )