Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban afirma ca pentru stabilirea salariului minim trebuie sa se tina cont de o formula de calcul ceruta de Uniunea Europeana din 2015 si bazata pe indicatori obiectivi, adica sa nu scoti din burta, asa cum s-au scos cresterile de salariu minim. El a mai spus ca, de multe ori, majorarea salariului minim se intoarce tocmai impotriva celor pentru care masura este luata: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii. continuă pe Hotnews

Dragos Patraru, despre majorarea salariului minim promisa de Orban: Boss, dar cand ai fost in opozitie ce ai facut, manca-ti-as?

Dragos Patraru a comentat declaratia lui Ludovic Orban cu privire la majorarea salariilor cu 100 de lei in anul 2020, dupa ce noul premier al Romaniei a spus ca va lua o decizie cu privire la acest subiect abia dupa ce va face o analiza a efectelor acestei masuri. Jurnalistul il intreaba pe Orban de .

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

LUDOVIC ORBAN: Dorim cresterea salariului minim, dar nu dorim ca aceasta sa provoace consecinte economice negative

Guvernul sustine cresterea salariului minim pe economie, dar nu doreste ca aceasta sa provoace consecinte economice negative , a afirmat, joi, premierul Ludovic Orban, care a afirmat ca doreste si cresterea pensiilor si a amintit ca exista un deficit la fondul de pensii de peste 2 miliarde de lei.

Majorarea salariului minim: populism versus logica economica

In spatiul politic se discuta din nou de majorarea salariului minim brut pe tara. Oportunitatea unei asemenea decizii politice devine problematica, daca discutia se focalizeaza asupra echitatii, fara a pune in balanta impactul asupra gradului de ocupare, competitivitatii unor industrii pe plan local sau extern, precum si efectul costului cu forta de munca asupra profitabilitatii firmelor.

Orban: Dorim cresterea salariului minim, dar a fost anuntata precum cresterea din 1989, de la balcon, din burta, fara impact

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul liberal doreste cresterea salariului minim, insa majorarea anuntata de PSD nu are la baza un studiu de impact, ci a fost precum cresterea din 1989 anuntata de la balcon, din burta, fara impact.

PRESEDINTELE CNIPMMR, FLORIN JIANU: Antreprenorii sustin majorarea salariului minim doar daca se gasesc solutii compensatorii

Antreprenorii de la noi din tara, patronii, sustin marirea salariului minim pe economie, insa doar in contextul aplicarii unor solutii compensatorii, astfel incat banii acordati prin majorarea propusa sa ajunga, efectiv, in buzunarele salariatilor si nu la bugetul de stat, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3241 seconds )