Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru. continuă pe Antena3

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Raspunsul Sorinei Pintea, dupa ce Orban a anuntat ca nu sunt bani de salarii in Sanatate: Nu e cazul sa introducem panica in sistem

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, la Antena 3, ca declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la lipsa banilor pentru salarii, in Sanatate, este una hazardata, aratand ca.

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

Ludovic Orban, despre prefectii intrati in concediu medical: Niciun prefect si subprefect PSD nu va ramane in functie. Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban anunta ca toti prefectii si subprefectii PSD vor fi schimbati din functii. Seful Guvernului a facut aceste precizari miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, in.

Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Ludovic Orban a declarat ca decizia de a trimite propunerile pentru functia de comisar european a fost luata sub imperiul urgentei, Romania fiind printre ultimele tari fara un comsiar european. Premierul a mai subliniat ca nu considera ca a incalcat intelegerea cu USR.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Bani in plus pentru sanatate la rectificarea bugetara. Ludovic Orban: Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii

Sanatatea ar urma sa primeasca bani in plus la rectificarea bugetara. Premierul Ludovic Orban spune ca in acest moment nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii.

Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Victor Costache, noul ministru al Sanatatii, a anuntat joi, la preluarea mandatului, ca o prioritate pentru el in acest mandat va fi rectificarea bugetara pozitiva. O alta prioritate, stiu ca nu o.

Ludovic Orban: Nota de plata a cheltuielilor nesabuite ale fostului Guvern nu trebuie pusa pe spinarea mediului privat

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, miercuri, ministrului de Finante, Florin Citu, sa pregateasca rectificarea bugetara si sa analizeze situatia rambursarilor de TVA, mentionand ca nota de plata pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )