Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: Poate fi dat in folosinta anul viitor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: Poate fi dat in folosinta anul viitor

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Lu. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

Premierul Ludovic Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Ludovic Orban, dupa o vizita pe santierul.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Ludovic Orban a anuntat ca Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta aproximativ in luna iunie a anului viitor. Premierul si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au verificat stadiului.

Cand se deschide, de fapt, metroul din Drumul Taberei

inca o amanare pentru Metroul din Drumul Taberei. Magistrala va fi inaugurata anul viitor in vara, cel mai devreme.

40 de ani de metrou in Bucuresti: de ce nu e gata si cel din Drumul Taberei

Metrorex aniverseaza 40 de ani de la inaugurarea primei linii de metrou in Bucuresti. Prima garnitura a circulat in 1979 si, dupa patru decenii de la acel moment, bucurestenii inca.

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Metroul Drumul Taberei are un nou termen. Ministrul Bode: Termenul decembrie 2019, o dezinformare

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca noul termen pentru lansarea metroului Drumul Taberei este vara anului viitor. Despre tronsonul Eroilor-Pantelimon nu mai spune nimeni nimic.

Ludovic Orban si Hans Klemm au discutat despre proiectele de interes comun

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a discutat cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, despre toate proiectele de interes comun din domeniile energetic, militar si de securitate.

Ce porecla a primit Ludovic Orban din partea europarlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a vorbit intr-un scurt interviu despre Adevarul inclusiv despre porecla pe care a primit-o de la europarlamentari, una care sa faca diferentierea de premierul Ungariei, Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )