Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta. continuă pe Antena3

Radu F. Alexandru, despre Mihai Tudose: Nu il recomanda nimic, nici ca integritate, nici ca moralitate

Radu F. Alexandru, reprezentant al Partidului National Liberal, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre Mihai Tudose, premierul desemnat deKlaus.

Lia Olguta Vasilescu, despre Mihai Tudose: Va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda, planeaza suspiciuni asupra sa

Lia Olguta Vasilescu a declarat luni ca Mihai Tudose va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda. Intrebata in mod repetat de ziaristi despre legaturile lui Tudose cu SRI, Olguta Vasilescu a declarat ca exista suspiciuni despre domnia sa, dar el ne-a dovedit de fiecare data ca singura comanda a lui e la PSD.

Liviu Dragnea: Mihai Fifor, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Marcel Ciolacu au refuzat sa fie desemnati premier. Convingerea mea e ca Mihai Tudose nu are dubla comanda

Liviu Dragnea a declarat luni ca cinci lideri PSD - Mihai Fifor, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Marcel Ciolacu - au declinat din diverse motive sa fie desemnati premier, iar Mihai Tudose a acceptat. Convingerea mea e ca Mihai Tudose nu are dubla comanda, a mai spus Liviu Dragnea.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Cum l-a demolat PSD, prin Darius Valcov, pe Mihai Tudose: Zero masuri indeplinite ca ministru al Economiei

Mihai Tudose, noua propunere a PSD pentru functia de premier, nu a dus la indeplinire, in calitate de ministru al economiei in guvernul Grindeanu, niciuna dintre masurile prevazute in programul de guvernare, conform evaluarii lui Darius Valcov. Activitatea modesta ca ministru al economiei nu a impiedicat PSD sa il propuna pentru functia de premier. Reamintim ca in urma acestei evaluari, PSD a hotarat sa retraga sprijinul politic guvernului Grindeanu, decizie urmata de o motiune de cenzura.

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea: Lista PSD de premieri are opt nume. Mihai Tudose, Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Viorica Dancila, printre variantele social-democratilor

PSD are o lista pe care figureaza numele a opt potentiali premieri, intre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, duminica seara, la Antena 3.

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )