Libnet.ro
UNICEF

14:15

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose. continuă pe Antena3

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

SRI, reactie dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei: Respingem categoric orice incercare de a implica Serviciile in dispute politice

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public au aparut speculatii privind o presupusa implicare a institutiei in desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei.

Desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, in atentia presei internationale. Associated Press: Dragnea pierde din popularitate

Desemnarea fostului ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier al Romaniei, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE, a ajuns in atentia presei internationale, care precizeaza ca decizia presedintelui Iohannis prefigureaza o solutie rapida la criza politica care a izbucnit in urma cu doua saptamani.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD: Reactia lui Marian Oprisan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Sociologul Marius Pieleanu a citit luni in direct la Antena 3 un SMS despre care a spus ca l-a primit de la Marian Oprisan liderul PSD Vrancea). Reactia lui Oprisan la posibila desemnare a lui Mihai Tudose ca premier din partea PSD a fost: De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei.

Ce spune presa straina despre desemnarea lui Tudose in functia de premier

Presa internationala scrie despre desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, notand ca astfel se prefigureaza o solutie rapida la criza politica din Romania, ce risca sa submineze.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre premierul propus Mihai Tudose: Este un Fat-Frumos academic. Robert Turcescu: Nu mai avem nici presedinte. Toata lumea se uita la Iohannis ca sa mai puna piedica tavalugului pesedist

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV.

Raluca Turcan: Tudose are un bilant al activitatii neclar; standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose sa nu uite ca va prim-ministrul Romaniei, nu al PSD sau al lui Liviu Dragnea.

Ce scrie presa straina despre desemnarea lui Tudose pentru functia de premier

Presa internationala nu a trecut peste desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, precizand ca s-a prefigurat astfel o solutie rapida la criza politica din Romania. Euronews a scris ca.

Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reuseste sa se califice pentru functie in niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei, atragand atentia ca fostul ministru de Economie pica testul tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )