Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Alti sapte parlamentari vor semna. in momentul de fata sunt 244 de voturi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Alti sapte parlamentari vor semna. in momentul de fata sunt 244 de voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, in momentul de fata. continuă pe Antena3

VIDEO Ludovic Orban, despre eventuala demitere a Guvernului Dancila: PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii

Presedintele PNL Ludovic Orban spune ca prima optiune dupa trecerea motiunii este aceea a organizarii alegerilor anticipate.

LUDOVIC ORBAN: Mai avem angajamente de vot la motiune din partea a inca sapte parlamentari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, in momentul de fata, initiatorii demersului bazandu-se pe 244 de voturi.

Cum arata calculele lui Ludovic Orban inainte de votul motiunii de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Focsani, ca motiunea de cenzura la adresa Guvernului, depusa de opozitie, are sanse mari sa fie votata si ca are inca sapte angajamente din partea unor parlamentari care nu se afla printre cei 237 care au semnat documentul.

Daea, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, am ingrijorari. Sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame.

Ministrul Agriculturii, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, sunt ingrjiorat. ii cunosc pe oamenii astia. Ei nu construiesc, darama

Petre Daea a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre motiunea de cenzura. Ministrul Agriculturii sustine ca nu ii este frica de motiunea de cenzura. Acesta are doar ingrijorari. Eu nu am.

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

Ludovic Orban: Motiunea de cenzura are sanse foarte mari sa treaca. Avem angajamente de vot din partea a inca 7 parlamentari. Nu am nicio emotie in privinta voturilor celor de la UDMR

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca motiunea de cenzura are sanse foarte mari sa treaca si ca liberalii se bazeaza pe votul a peste 240 de parlamentari. Mai sunt 4 zile pana la.

Ludovic Orban: ii avertizez pe PSD-isti ca reprezinta o infractiune sa ofere bani unor parlamentari pentru a le schimba pozitia politica pentru motiune

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca nu cunoaste vreo situatie in care vreunui parlamentar sa i se fi oferit bani pentru a nu spijini motiunea de cenzura a opozitiei.

Orban, despre noii ministri interimari propusi de premier: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, ca are o parere proasta despre noii ministri interimari propusi vineri de premierul Viorica Dancila, el adaugand ca PNL a initiat o motiune de cenzura, iar orice gest mai face Viorica Dancila, il face degeaba.

DAEA, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii, am ingrijorari

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )