Libnet.ro
UNICEF

01:05

DAEA, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii, am ingrijorari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 DAEA, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii, am ingrijorari

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame. continuă pe Ziarul Bursa

Daea, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, am ingrijorari. Sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame.

Ministrul Agriculturii, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, sunt ingrjiorat. ii cunosc pe oamenii astia. Ei nu construiesc, darama

Petre Daea a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre motiunea de cenzura. Ministrul Agriculturii sustine ca nu ii este frica de motiunea de cenzura. Acesta are doar ingrijorari. Eu nu am.

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

Ministrul Agriculturii: Romania isi va pastra primul loc in UE si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui

Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Alti sapte parlamentari vor semna. in momentul de fata sunt 244 de voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, in momentul de fata.

PSD Timis, despre motiunea de cenzura: Partidele care au depus-o formeaza un nou si dezastruos CDR

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca partidele care au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila apartine au format o noua alianta politice un nou sau un dezastruos.

Ministrul Agriculturii: Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui

Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: PSD nu are 233 de voturi, dar nici partidele opozitiei nu fac 233

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat joi ca, matematic, PSD nu are 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opozitie care au initiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )