Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre reluarea activitatii in restaurante: Va trebui sa asiguram niste reguli care sa reduca la maximum posibil riscul de raspandire a virusului

PremierulRomaniei a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern de joi, modul in care se va aproba reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise, de la 1 septembrie. Ludovic Orban, despre.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, despre riscul de imbolnavire cu COVID la scoala: E mai redus decat acasa

Prim-ministrul Ludovic Orban este de parere ca riscul de imbolnavire cu COVID-19 pentru copiii este .

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Vom modifica HG privind Starea de Alerta in care vom permite reluarea acestei activitati (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul de semnare a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al proiectului de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei .

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor cu 40%: Este o iluzie. Mai spun o data, nu exista bani. Oamenii trebuie sa inteleaga

Ludovic Orban a anuntat ca pensiile nu pot fi marite cu 40% pentru ca nu exista bani, iar oamenii trebuie sa inteleaga asta, acuzand oameni politici care vorbesc ca o moara stricata si vand o.

Ludovic Orban, despre purtarea mastilor de protectie in casa de copiii care locuiesc cu bunicii: Este o prostie. Nu putem sa impunem o astfel de regula (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o prostie propunerea ca odata cu inceperea scolii, masca de protectie sa fie purtata si acasa, in familiile in care exista un copil si un batran. Alexandru Ra.

Ludovic Orban: Trecerea unei motiuni de cenzura ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care ne confruntam

Premierul Ludovic Orban spune ca o eventuala votare a motiunii de cenzura inaintate de PSD ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care se confrunta, el aratand ca, din punctul de vedere al puterii executive, dezbaterea motiunii inainte de a se pronunta Curtea Constitutionala nu este in acord cu legea fundamentala.

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )