Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Vom modifica HG privind Starea de Alerta in care vom permite reluarea acestei activitati (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Vom modifica HG privind Starea de Alerta in care vom permite reluarea acestei activitati (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul de semnare a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al proiectului de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei . continuă pe B1

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el.

Ludovic Orban, despre reluarea activitatii in restaurante: Va trebui sa asiguram niste reguli care sa reduca la maximum posibil riscul de raspandire a virusului

PremierulRomaniei a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern de joi, modul in care se va aproba reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise, de la 1 septembrie. Ludovic Orban, despre.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

Investitori din turism despre redeschiderea restaurantelor: Prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor de la 1 septembrie. Investitorii spun ca aceasta decizie vine prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii, stiut fiind faptul ca vacanta este pe sfarsite.

Florin Citu, despre redeschiderea restaurantelor: Avem nevoie de acest sector sa fie sanatos si puternic si pe picioarele lui

Toata lumea asteapta un deznodamand in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor. Mai exact, cu totii asteapta sa stie daca se vor redeschide si daca da, cand. in acest context, ministrul.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, despre riscul de imbolnavire cu COVID la scoala: E mai redus decat acasa

Prim-ministrul Ludovic Orban este de parere ca riscul de imbolnavire cu COVID-19 pentru copiii este .

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )