Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, sambata, despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila si sansele acesteia de reusita. Orban a precizat ca negocierile liberalilor cu celelalte. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat.

Ludovic Orban, despre decizia de invalidare a alegerilor din Chisinau: O decizie PROFUND ABUZIVA de a CALCA iN PICIOARE actul de vointa al cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, sambata, la criza politica de la Chisinau provocata de invalidarea alegerilor locale pentru Primaria capitalei Republicii Moldova si a mandatului obtinut de Andrei.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura depusa de opozitie: AR FI BINE sa treaca

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi bine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie sa treaca in Parlament. Motiunea de cenzura ar fi bine sa treaca, dar asta e o procedura.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Ludovic Orban: PSD s-a transformat in FRONTUL SALVARII lui Dragnea de PUSCARIE. Social-democratii s-au comportat ca un GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

Liderul PNL, Ludovic Orban, continua atacurile la adresa PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare in dosarul angajarilor fictive si dupa ce social-democratii au facut scut in jurul sefului.

Ludovic Orban: Dragnea trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice pe care le detine (VIDEO)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban a declarat ca seful PSD trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice. Nu am obiceiul sa comentez deciziile instantelor, dar cred ca.

PNL depune azi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Cine nu voteaza motiunea e un lacheu al lui Dragnea

Conducerea PNL depune miercuri motiunea de cenzura si vrea ca luni sa aiba loc citirea in plen, iar votul sa fie spre sfarsitul saptamanii viitoare. Cuvantul decisiv va fi cel al conducerii celor doua Camere, Biroul Permanent reunit putand sa schimbe acest calendar. Liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca cine nu va vota motiunea e lacheu al lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )