Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Ludovic Orban: PSD s-a transformat in FRONTUL SALVARII lui Dragnea de PUSCARIE. Social-democratii s-au comportat ca un GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

Liderul PNL, Ludovic Orban, continua atacurile la adresa PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare in dosarul angajarilor fictive si dupa ce social-democratii au facut scut in jurul sefului.

Ludovic Orban: Dragnea trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice pe care le detine (VIDEO)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban a declarat ca seful PSD trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice. Nu am obiceiul sa comentez deciziile instantelor, dar cred ca.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, sambata, despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila si sansele acesteia de reusita. Orban a precizat ca negocierile liberalilor cu celelalte.

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

Ludovic Orban, despre decizia de invalidare a alegerilor din Chisinau: O decizie PROFUND ABUZIVA de a CALCA iN PICIOARE actul de vointa al cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, sambata, la criza politica de la Chisinau provocata de invalidarea alegerilor locale pentru Primaria capitalei Republicii Moldova si a mandatului obtinut de Andrei.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )