Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Surse. Ludovic Orban, catre liberali: Motiunea nu trece. Scapam si de ziua de luni, apoi ne vedem de campanie

Intr-o sedinta online cu liderii PNL din teritoriu, premierul Ludovic Orban i-a asigurat ca motiunea de cenzura nu va trece de votul Parlamentului, sustin surse politice pentru Adevarul.

Deputat FDGR, despre motiunea de cenzura: Nu numai ca nu voi vota aceasta mizerie, nici macar nu o voi gira cu prezenta

Deputatul FDGR Ovidiu Gant spune ca Parlamentul va da, luni, votul asupra celui mai abject demers politic de dupa 1989: motiunea de cenzura initiata de PSD si satelitii sai in timpul pandemiei. El adauga ca nu va vota motiunea si spera ca ea sa fie respinsa. Nu numai ca nu voi vota aceasta mizerie, nici macar nu o voi gira cu prezenta, afirma Gant.

Nicusor Dan, despre motiunea de cenzura: N-a avut legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan a comentat luni esecul motiunii de cenzura initiate de PSD. Acesta subliniaza ca demersul nu a avut legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD.

Orban, catre ministri: Ne prezentam la motiunea de cenzura. Chiar daca e o procedura neconstitutionala, va trebui sa fim prezenti

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, ca trebuie sa fie prezenti in Parlament, la votul la motiunea de cenzura a PSD, chiar daca e o procedura neconstitutionala.

Korodi: Daca Guvernul Orban pica la motiunea de cenzura, putem ajunge la un vid decizional

Daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional, spune la RFI deputatul UDMR Attila Korodi. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%.

Orban, despre acuzele unui blat cu PSD: Daca nu ar fi vrut sa treaca aceasta motiune nu ar fi trebuit sa ne aparam cu atata energie

Premierul Ludovic Orban considera ca PSD isi doreste ca motiunea de cenzura sa fie votata si catalogheaza depunerea acesteia in afara sesiunii parlamentare drept un demers original, el aducand aminte de democratia originala clamata de fostul lider social-democrat Ion Iliescu. El spune ca parlamentarii PNL nu vor gira aceasta motiune de cenzura si nu vor intra in plen in momentul votului.

Ludovic Orban: Aceasta motiune este in afara cadrului constitutional

Ludovic Orban a atacat, in aceasta seara, motiunea de cenzura inaintata de PSD, cu o zi inainte de votul din Parlament. Premierul a explicat ca motiunea este in afara cadrului constitutional.

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata (VIDEO)

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )