Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre motiunea PSD: Parca a fost scrisa de Dancila

Dupa citirea textului motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, premierul Ludovic Orban l-a catal.

Orban, despre motiunea de cenzura: Analizam posibilitatea de a ataca la CCR. Ce tara e aia in care se depun motiuni in vacanta parlamentara?

Ludovic Orban a afirmat ca analizeaza posibilitatea sa sesizeze un conflict juridic de natura constitutionala la CCR in legatura cu depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara. Premierul a adaugat ca in 30 de ani nu a existat asa ceva si anume depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara.

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: E o colectie de minciuni fara precedent in istoria motiunilor. Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Orban, despre motiunea PSD: E o minciuna gogonata de la cap la coada

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pseudo-motiunea de cenzura a PSD este o minciuna gogonata de la inceput pana la final. Premierul i-a acuzat pe social-democrati de iresponsabilitate prin gestul depunerii motiunii in perioada pandemiei si de criza sanitara in Romania. El a mai spus ca asemenea dispret pentru institutiile democratice ale statului nu a vazut in 30 de ani de la Revolutie incoace.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, despre regulile de protectie sanitara din campania electorala: Am discutat despre masuri pentru asigurarea dreptului la vot al persoanelor infectate cu coronavirus si care se afla in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, joi, o intalnire cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Institutului National de Sanatate Publica INSP), Autoritatii Electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )