Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Presedintele Iohannis: Atat eu, cat si Guvernul Orban ne dorim dublarea alocatiilor. Premierul si ministrii isi fac ultimele calcule (VIDEO)

Presedintele Romaniei a subliniat, miercuri, ca atat el, cat si Guvernul Orban isi doresc dublarea alocatiilor, precum si ca premierul Ludovic Orban si ministrii sai isi fac ultimele calcule.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis, o noua intalnire la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban merge marti, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru o noua discutie cu seful statului despre alegerile anticipate si cum pot fi declansate. La intalnire participa si ministrul Fondurilor Europene, astfel ca este posibil sa se discute si despre proiectele Executivului.

Orban si mai multi ministri, la Cotroceni pentru discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban are, miercuri, a doua runda de intalniri din aceasta saptamana cu presedintele Klaus Iohannis, el fiind insotit de ministrii Transporturilor, Economiei si Muncii, Lucian Bode, Virgil Popescu si Violeta Alexandru.

Orban, despre o eventuala depunere a mandatului de premier: Aceasta varianta nu a fost analizata.Pur si simplu s-au inventat lucrurile astea

Pur si simplu s-au inventat lucrurile asteaPremierul Ludovic Orban sustine ca nu ia in calcul ipoteza depunerii mandatului de sef al Guvernului pentru declansarea alegerilor anticipate, spunand ca subiectul depunerii mandatului nu s-a discutat nici in cadrul PNL, nici in discutiile dintre liberali si presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Orban, pus in incurcatura de presedintele Iohannis

Ce poate pune mai abitir pe ganduri pe orice om cinstit, cat de cat atent la ceea ce se intampla pe scena politica din Romania, dar si ce poate da mai multa apa la moara celor ce tot vorbesc despre existenta unui conflict mocnit intre presedintele Iohannis si premierul Orban decat decizia celui dintai de a promulga rapid, fuga-fuguta legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii?.

CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Deputatul USR Catalin Drula sustine, dupa promulgarea legii pentru dublarea alocatiilor, ca presedintele Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte. E o dovada de populism si iresponsabilitate, sustine Drula, care considera ca trebuia ceruta reexaminarea legii, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )