Libnet.ro
UNICEF

06:15

Premierul Orban, pus in incurcatura de presedintele Iohannis

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban, pus in incurcatura de presedintele Iohannis

Ce poate pune mai abitir pe ganduri pe orice om cinstit, cat de cat atent la ceea ce se intampla pe scena politica din Romania, dar si ce poate da mai multa apa la moara celor ce tot vorbesc despre existenta unui conflict mocnit intre presedintele Iohannis si premierul Orban decat decizia celui dintai de a promulga rapid, fuga-fuguta legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii?. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

Presedintele Iohannis: Atat eu, cat si Guvernul Orban ne dorim dublarea alocatiilor. Premierul si ministrii isi fac ultimele calcule (VIDEO)

Presedintele Romaniei a subliniat, miercuri, ca atat el, cat si Guvernul Orban isi doresc dublarea alocatiilor, precum si ca premierul Ludovic Orban si ministrii sai isi fac ultimele calcule.

Orban si mai multi ministri, la Cotroceni pentru discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban are, miercuri, a doua runda de intalniri din aceasta saptamana cu presedintele Klaus Iohannis, el fiind insotit de ministrii Transporturilor, Economiei si Muncii, Lucian Bode, Virgil Popescu si Violeta Alexandru.

Premierul Orban amana dublarea alocatiilor pentru copii, desi Iohannis a promulgat legea

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul va amana momentul dublarii alocatiilo.

Presedintele Iohannis, de Ziua Culturii: Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale

Ministerul Culturii a celebrat Ziua Culturii Nationale ieri, 15 ianuarie, in prezenta lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si a lui Ludovic Orban, prim-Ministru, printr-un concert extraordinar organizat la Ateneul Roman.

Premierul Orban, despre un OUG pentru revenirea la alegerea primarilor in 2 tururi: Vrem sa o facem numai daca exista un temei extrem de solid si o baza constitutionala

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, dar a precizat ca exista o analiza in derulare si ca.

Premierul Orban explica de ce nu pot fi desfiintate pensiile militarilor

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, ca unele categorii de pensii speciale pot fi des.

Presedintele Iohannis: Sectia speciala trebuie desfiintata prin Parlament, nu prin OUG. Romanii s-au exprimat clar la referendumul din mai 2019 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ferm ca Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie trebuie desfiintata prin procedura parlamentara, si nu prin OUG, in conditiile in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )