Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

B1 B1,
Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

Orban nu exclude o ordonanta pe legile justitiei daca se va incerca o tergiversare dupa asumare: Justitia ar fi paralizata, toata lumea ar intelege ca vom fi obligati

Guvernul nu exclude o ordonanta de urgenta in cazul legilor justitiei daca se va incerca o tergiversare a adoptarii actelor normative in domeniu pe care executivul vrea sa-si asume raspunderea. Premierul Ludovic Orban a precizat ca toata lumea va intelege ca este nevoie de o interventie urgenta, deoarece altfel justitia va fi paralizata.

Ludovic Orban, despre recursul compensatoriu dupa abrogare: Vor beneficia in continuare cei aflati acum in penitenciare si cei care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii

Abrogarea legii recursului compensatoriu va genera efecte doar pentru viitor, pentru ca recursul compensatoriu li se va putea aplica celor care se afla acum in penitenciare, pentru pedeapsa pe care au executat-o pana la momentul abrogarii legii, celor care sunt judecati astazi si, de asemenea, celor care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii.

A doua asumare. Orban anunta ce mai ramane din fatidica OUG 114

Guvernul isi va asuma raspunderea si pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 114. La nivel parlamentar dezbaterile nu se duc in directia pe care ne-o dorim, a anuntat premierul Ludovic Orban, precizand ca a discutat la nivelul conducerii PNL despre abrogarea sau modificarea fatidicei ordonante.

LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut, luni, acordul Biroului Politic National al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare in vigoare a unor prevederi din domeniul Justitiei, precum si pentru modificarea OUG 114.

Orban: Vom abroga prevederile privind Pilonul II si alte masuri din OUG 114

Modificarile ce vor fi aduse controversatei OUG 114, cea prin care s-au instituit o sumedenie de suprataxe companiilor din energie, telecomunicatii, dar si bancilor, vor viza si Pilonul II - pensiile private opbligatorii -, a declarat marti premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )