Libnet.ro
UNICEF

10:15

LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut, luni, acordul Biroului Politic National al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare in vigoare a unor prevederi din domeniul Justitiei, precum si pentru modificarea OUG 114. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, la mana USR-Plus pentru un demers crucial pentru PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca exista vointa politica din partea PNL pentru a schimba presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, dar a mentionat ca pentru a se ajunge la acest lucru e nevoie de.

Ludovic Orban, la mana USR-Plus pentru un demers important

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca exista vointa politica din partea PNL pentru a schimba presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, dar a mentionat ca pentru a se ajunge la acest lucru e nevoie de.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara.

Reactia lui Ludovic Orban dupa ce un barbat i-a cerut la Alba Iulia sa faca ce a promis

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

Ce salariu va incasa Ludovic Orban in 2020 pentru functia de premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

Ludovic Orban: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, o prioritate

Premierul Ludovic Orban a declarat ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este o prioritate pentru Guvernul pe care il conduce. Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe.

Ludovic Orban: Daca Parlamentul nu voteaza proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, ne asumam raspunderea

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi.

Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va asuma raspunderea pe modificarea Ordonantei Lacomiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea OUG 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei. A doua.

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Premierul a fost abordat de un barbat care ii cerea ajutorul, iar liderul PNL i-aexplicat ca este disponibil oricand.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )