Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban, despre pensiile speciale: PNL, singurul partid care a votat impotriva. Sustinem un singur lucru - pensiile de serviciu pentru militari, pentru ca suntem stat NATO (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre pensiile speciale: PNL, singurul partid care a votat impotriva. Sustinem un singur lucru - pensiile de serviciu pentru militari, pentru ca suntem stat NATO (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL sustine o singura categorie de pensii speciale:cele pentru militari. Pensiile speciale? Noi suntem singurii care am votat impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari. continuă pe B1

Presedintele PNL, Ludovic Orban: PSD nu utilizeaza banii europeni pentru constructia de autostrazi. Este de neacceptat! (VIDEO)

Ludovic Orban ataca Guvernul Dancila! Presedintele PNL a aratat, joi, cum rateaza PSD sansele de imbunatatire a infrastructurii cu fonsuri europeni, ceea ce impiedica dezvoltarea in lant a altor domenii, cu.

Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca marea remaniere guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga baronilor care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD. Orban a declarat,.

Ludovic Orban cere capul Vioricai Dancila: Remanierea trebuie sa inceapa cu premierul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca remanierea guvernamentala anuntata este o spaga data de presedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de sef al social-democratilor. De asemenea, acesta a precizat ca.

Ludovic Orban: Remanierea nu este decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca remanierea guvernamentala este modul prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, da spaga celor care i-au salvat scaunul de presedinte al partidului, numindu-i in functie la ministere si ca primul remaniat ar trebui sa fie premierul, Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )