Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

B1 B1,
Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca marea remaniere guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga baronilor care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD. Orban a declarat,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Remanierea nu este decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca remanierea guvernamentala este modul prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, da spaga celor care i-au salvat scaunul de presedinte al partidului, numindu-i in functie la ministere si ca primul remaniat ar trebui sa fie premierul, Viorica Dancila.

Orban: Remanierea guvernamentala, 'o spaga ' data de Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca remanierea guvernamentala anuntata este o spaga data de presedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de sef al social-democratilor.

Ludovic Orban anunta ce surpriza li se pregateste romanilor de la 1 ianuarie: Guvernul o sa mai taie din venituri prin intermediul cresterii preturilor

Ludovic Orban anunta o lovitura grea pe care PSD vrea sa o dea buzunarelor romanilor. Liderul PNL a afirmat duminica, la Brasov, ca, de la 1 ianuarie, Guvernul pregateste in mod deliberat un nou puseu.

Ludovic Orban avertizeaza: Guvernul pregateste un nou puseu inflationist de la 1 ianuarie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca Guvernul pregateste, de la 1 ianuarie, un puseu inflationist, prin indexarea accizelor in functie de inflatie. Liderul PNL sustine ca, de fapt, veniturile romanilor vor fi taiate prin cresterea preturilor la carburanti sau tigari.

Ludovic Orban: Tudorel Toader minte. Comisia de la Venetia spune ca nu este sesizata n privinta ordonantelor privind justitia

Liderul PNL Ludovic Orban afirma ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a mintit atunci cand a spus ca ordonantele privind justitia vor fi analizate de Comisia de la Venetia, pentru ca, sustine liberalul, acestea nu au fost traduse inainte de sesiunea plenara si nu exista o cerere formala de emitere a unei opinii, din partea autoritatilor din Romania.

Ludovic Orban: Tudorel Toader a mintit

Liderul PNL Ludovic Orban afirma ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a mintit atunci cand a spus ca OUG privind justitia vor fi analizate de Comisia de la Venetia, el prezentand un raspuns primit de la comisie conform caruia actele normative nu au fost discutate la recenta reuniune plenara pentru ca nu au fost traduse in timp util si pentru ca nu a existat o solicitare oficiala a autoritatilor romane.

Ludovic Orban, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader dupa raspunsul Comisiei de la Venetia: MINTE din nou! Acest individ a facut PRAF Justitia din Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader, dupa raspunsul primit saptamana trecuta la scrisoarea trimisa de liberali Comisiei de la Venetia privind legile.

CENTENAR 2018. Palatul Cotroceni, locul unde a fost semnata Proclamatia catre tara prin care se afirma idealul national al unirii Transilvaniei si Bucovinei cu Romania (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Palatul Cotroceni este cunoscut astazi.

Planul uluitor prin care Gigi Becali scapa de FCSB

Surse de la FCSB descriu planul, unul foarte amplu, care urmareste salvarea afacerii de la disparitia spre care o impingeFlorin Talpan. Vasi a preluat de curand Academica Clinceni, dezvaluie.

Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 23 noiembrie, procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completurilor de cinci judecatori, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )