Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL are un plan si in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, fara a oferi, insa detalii.

Orban, despre posibila tergiversare de catre PSD a anticipatelor: Avem ac de cojocul lor (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a dat de inteles ca are un plan pregatit, in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii anticipatelor. Avem ac de cojocul lor si pentru aceasta .

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Orban, despre poza alaturi cu Dragnea, in geaca PSD: Eu n-am iesit cu geaca rosie pentru ca mi-ar fi fost rusine toata viata sa port geaca rosie

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit miercuri, in timpul dezbaterii pentru motiunea de cenzura din Parlament, povestea fotografiilor in care acesta apare alaturi de Liviu Dragnea facand schimb de gecile care aveau culorile partidelor din care faceau parte.

POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: Crin Antonescu mi-a cerut sa ies la conferinta imbracat in geaca rosie. Nu am facut-o, pentru ca mi-ar fi fost rusine tot restul vietii (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, chiar de la tribuna Parlamentului, ce s-a intamplat in 2009, cand a fost fotografiat purtand o geaca rosie, culoarea PSD, iar Liviu Dragnea o geaca galbena, culoarea PNL. Orban.

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban, catre parlamentarii PSD: Avem ac de cojocul lor

PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, fara sa divulge insa planul respectiv.

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )