Libnet.ro
UNICEF

10:30

Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Adevărul Adevărul,
Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL are un plan si in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, fara a oferi, insa detalii. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Orban, despre posibila tergiversare de catre PSD a anticipatelor: Avem ac de cojocul lor (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a dat de inteles ca are un plan pregatit, in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii anticipatelor. Avem ac de cojocul lor si pentru aceasta .

Orban, despre poza alaturi cu Dragnea, in geaca PSD: Eu n-am iesit cu geaca rosie pentru ca mi-ar fi fost rusine toata viata sa port geaca rosie

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit miercuri, in timpul dezbaterii pentru motiunea de cenzura din Parlament, povestea fotografiilor in care acesta apare alaturi de Liviu Dragnea facand schimb de gecile care aveau culorile partidelor din care faceau parte.

Ludovic Orban, catre parlamentarii PSD: Avem ac de cojocul lor

PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, fara sa divulge insa planul respectiv.

Orban, despre acuzatiile lui Ponta legate de cura de dezalcoolizare: O mojicie si o minciuna nenorocita Nu stau sa ma dezvinovatesc

Premierul demis Ludovic Orban a catalogat drept o mojicie si o minciuna nenorocita atacul lui Victor Ponta, care l-a acuzat ca a fost la cura de dezalcoolizare. Dar sa spuna unde am fost, la ce clinica de dezalcoolizare am fost, daca vrea sa il mai creada cineva, a declarat Orban, miercuri seara, la Digi 24.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Orban, despre OUG date inainte de motiune

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate de Guvern marti, cu o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )