Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre programul prezidential a lui Klaus Iohannis: Nu va fi singur de acum inainte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul prezidential impreuna pentru Romania normala, prezentat duminica de presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru al doilea mandat, este un.

Ludovic Orban, despre programul prezidential al lui Klaus Iohannis: Nu va fi singur de acum inainte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul prezidential impreuna pentru Romania normala, prezentat duminica de presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru al doilea mandat, este un.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

Orban, despre propunerea de comisar european: Daca pe 4 noiembrie este investirea Guvernului, avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in grafic.

Viorica Dancila surprinde din nou. Cum a fost vazut premierul demis duminica: Si-a facut cruce si a...

Viorica Dancila s-a inchinat la moaste si s-a rugat la Sfantul Dumitru duminica dimineata. Si nu e singura. Premierul desemnat, Ludovic Orban a fost si el acolo. Mai multi dintre candidati au fost in ultima.

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Ludovic Orban la distanta de cel putin 10 voturi pentru a pasi in Palatul Victoria

Chiar daca, demis, Guvernul are atributii limitate, Viorica Dancila creste in topul preferintelor ro.

Ludovic Orban, despe comisarul european: Avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in.

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

Viorica Dancila anunta dezastrul: 10 masuri de austeritate in programul de guvernare al PNL

Viorica Dancila a anuntat, intr-un mesaj pe Facebook, ca a identificat zece masuri de austeritate in programul viitorului Guvern, despre care sustine ca e pus pe taieri si hotarat sa intoarca Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )