Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile . continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

Viorica Dancila surprinde din nou. Cum a fost vazut premierul demis duminica: Si-a facut cruce si a...

Viorica Dancila s-a inchinat la moaste si s-a rugat la Sfantul Dumitru duminica dimineata. Si nu e singura. Premierul desemnat, Ludovic Orban a fost si el acolo. Mai multi dintre candidati au fost in ultima.

Dancila, atac la Iohannis: Nu iubeste romanii. Langa el a lesinat un om si nu a schitat niciun gest

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis sambata, declarand intr-o vizita de campanie la Bacau ca romanii au un presedinte care nu-i iubeste, langa care a lesinat un om si el nu a schitat niciun gest. De asemenea, Dancila l-a acuzat pe liderul de la Cotroceni ca sta doar in vacanta.

Viorica Dancila: Prima oara cand trebuie sa-i dau dreptate lui Klaus Iohannis. Suntem tristi si dezamagiti

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, ca ii da dreptate presedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat ca oficialii social-democrati si membrii guvernului demis nu s-au bucurat de Ziua.

Barna: Sustinem investirea Guvernului Orban. Pozitia USR este transanta

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica la Brasov ca partidul sau va sustine investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile din interior. Acesta a adaugat ca luni urmeaza sa semneze si un acord politic alaturi de premierul desemnat Ludovic Orban, subliniind ca e important sa scapam de Guvernul Dancila.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze

Viorica Dancila a participat la inaugurarea centurii Bacau, primii kilometri de autostrada din Modolva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze? Premierul demis Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta Viorica Dancila, in plina campanie electorala, a acceptat sa se plimbe si cu bicicleta, pe centura. Premierul demis a participat, sambata, la inaugurarea .

VIORICA DANCILA: Au fost facuti pasi importanti domeniul infrastructurii

Prim-ministrul demis Viorica Dancila a afirmat astazi, in timpul unei vizite pe santierul soselei de centura a municipiului Bacau, ca mai sunt multe lucruri de realizat in domeniul infrastructurii, dar in ultimii doi ani au fost facuti pasi importanti in acest domeniu.

VIORICA DANCILA: Armata a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale

Armata Romaniei a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale in cele mai grele momente ale istoriei noastre si continua sa fie in prima linie si in zilele noastre, a declarat prim-ministrul demis Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )