Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

B1 B1,
Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba.

Orban nu se simte vizat de avertismentul Patriarhului Daniel: Nu stiu la ce s-a referit

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu se simte vizat de declaratiile Patriarhului Daniel care a transmis un avertisment public dupa restrictiile la pelerinajul la moastele Sf. Dimitrie, sustinand ca si comunistii l-au interzis si regimul a cazut peste cateva luni.

Politistul Marian Godina, ironii catre Patriarhul Daniel: Pe Sfantul Dimitrie nu l-a deranjat prea tare ca romanii se chinuiau in comunism de vreo 30 de ani

Patriarhul Daniel a sustinut, marti, in ultima zi a pelerinajului de Sf Dimitrie cel Nou din Capitala, ca autoritatile comuniste au interzis inchinarea la sfintele moaste in toamna anului 1989, iar in cateva.

Cine este fratele Patriarhului Daniel. Ce situatie jenanta s-a intamplat intre cei doi

Desi invaluiti in credinta, invatata de la parinti, ba unul dintre ei chiar pietate pentru popor, iertarea pare sa fie cel mai alunecos sentiment dintre cei doi frati, Gheorghe Ciobotea si Patriarhul Daniel. Iertaredar numai in ceruri. Despre scandalul dintre Patriarhul Daniel si fratele sau Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, si fratele sau, Gheorghe .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala. Suntem departe de o astfel de decizie. Suntem intr-o permanenta evaluare a unor posibile masuri pe care le putem lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Romania este departe de impunerea unei carantinari totale pentru a limita raspandirea numarului de infectari cu coronavirus. Seful Guvernului a declarat ca.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )