Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban: PSD a boicotat sistematic toate eforturile pe care le-am facut in lupta impotriva pandemiei

Premierul Ludovic Orban a acuzat partidul PSD, intr-o conferinta de presa de sambata,de faptul ca a sabotat masurile guvernamentalesi ale autoritatilor sanitare menite sa opreasca pandemia de CO.

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

LUDOVIC ORBAN: Nu vad o parere fundamentata pentru a schimba sistemul actual

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca scenariile dupa care functioneaza in prezent unitatile de invatamant au fost stabilite pe baza recomandarilor specialistilor si deocamdata nu vede o parere fundamentata pentru schimbarea acestora, iar scolile sa ramana deschise si la o incidenta mare a cazurilor de coronavirus.

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu.

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc.

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

LUDOVIC ORBAN: Ne gandim la formarea unor programe care sa invete tinerii sa dezvolte o companie de la zero

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o declaratie de presa dupa intalnirea cu reprezentantii IMM-urilor de la Palatul Parlamentului. in cadrul intrevederii cu jurnalistii, premierul a asigurat ca revenirea mediului de afaceri este prioritatea planului de guvernare si sunt discutate proiecte in acest sens. De altfel, el a asigurat ca Uniunea Europeana are un plan pentru distribuirea vaccinurilor anti-covid la nivelul grupului, imediat ce vor fi disponibile.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )