Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

B1 B1,
Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Nu vrem sa mai introducem nicio restrictie, ci sa continuam relaxarea. Romanii sa respecte regulile, pentru ca avem de-a face cu un virus periculos (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul Guvernului este sa nu mai instituie nicio restrictie si sa continue cu masurile de relaxare. Totusi, el a marturisit ca au.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

DOCUMENTE Guvernul a adoptat hotararea pentru prelungirea starii de alerta, fara noi restrictii Pana la votul Parlamentului, hotararea nu va include si conditiile de carantina si izolare - UPDATE

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri seara hotararea privind prelungirea starii de alerta in Romania cu alte 30 de zile, premierul Ludovic Orban precizand ca aceasta nu va include noi restrictii. De asemenea, in actul normativ nu vor fi incluse nici reglementarile privind carantina si izolarea, in asteptarea votului Senatului, care a modificat legea si ar urma sa o voteze. UPDATE: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, dupa sedinta extraordinara a Cabinetului Orban. Vezi documentul cu Hotararea de Guvern.

Ludovic Orban, despre protestul fara masti din Piata Victoriei: A fost pregatit, s-a facut mobilizarea

Premierul Ludovic Orban a declaratca protestul organizat in Piata Victoriei fata de masurile adoptate de Guvern a fost pregatit si ca s-a facut o mobilizare pentru organizarea acestuia.

LUDOVIC ORBAN: Nu introducem nicio restrictie noua, pastram acelasi dispozitiv

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

Starea de alerta, prelungita. Orban: Nu introducem nicio restrictie noua

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

VIDEO. Ludovic Orban anunta ca nu vor fi introduse noi restrictii

Guvernul urmeaza sa aprobe proiectul de hotarare privind prelungirea starii de alerta, premierul Lud.

Nelu Tataru: Prelungirea starii de alerta dupa 15 iulie e aproape iminenta. E posibila carantinarea unor anumite regiuni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca prelungirea starii de alerta, dupa 15 iulie, este aproape iminenta. Guvernul estimeaza ca in urmatoarele 14 zile se vor inregistra intre aproximativ 500 si 700 de noi cazuri de COVID-19 in Romania. Tataru sustine ca nu este cazul sa ne intoarcem la starea de urgenta, insa anumite regiuni devenite focare ar putea intra in carantina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )