Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, despre Rafila si Streinu Cercel: Sa te duci sa-ti depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon. Amandoi au devenit PSD-isti, nu mai au niciun fel de credibilitate (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre Rafila si Streinu Cercel: Sa te duci sa-ti depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon. Amandoi au devenit PSD-isti, nu mai au niciun fel de credibilitate (VIDEO)

PremierulLudovic Orbansi-a exprimat parerea si despre candidaturile lui Alexandru Rafila si Streinu Cercel din partea PSD la alegerile parlamentare,duminica seara, pentru B1 TV. Deci au fost. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

Ludovic Orban, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Va fi facuta in functiede categoriile de risc. Mai mult ca sigur, gratis

Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in platoul Digi24, despre planurile de vaccinarepe care le-a intocmit, pentru momentul cand vaccinul impotriva COVID-19 va fi gata si va ajunge si in.

Ludovic Orban, despre fondurile UE: Multe proceduri birocratice vin din mintea unor functionari romani. Unele institutii pun bete in roate altora

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca implementarea proiectelor cu fonduri europene a fost de multe ori ingreunata chiar de unii functionari romani. Seful Guvernul a mai sustinut ca de multe ori.

Orban, despre candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pentru PSD: O greseala grava. Oare ce a putut sa le promita?

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o greseala grava decizia medicilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu- Cercel de a se inscrie in PSD si de a candida din partea acestei formatiuni politice pentru mandate in Parlament. El sustine ca cei doi au devenit PSD-isti si ca nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima legate de pandemie.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor parlamentare: Cum sa pui lupul paznic la stana?! Parlamentarii care sunt pe final de mandat sa-i lasi pe ei sa decida cand li se termina mandatul

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminica seara,la B1 TV, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie si a criticatin termeni duri Curtea Constitutionala, care s-a.

Ludovic Orban, despre situatia reala de la Terapie Intensiva: Avem si acum sectii ATI care nu lucreaza la capacitate maxima din lipsa de personal (VIDEO)

PremierulLudovic Orbana vorbit,duminica seara laB1 TV, despre lipsa locurilor din sectiile ATI si cum s-a ajuns in aceasta situatie. Au fost situatii extreme in.

Ludovic Orban, despre factorii care au dus la situatia critica din Romania: Eu am interactionat cu mii, poate zeci de mii de oameni si nu m-am imbolnavit, pentru ca am respectat regulile

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminicala B1TV in emisiunea lui Silviu Manastire,despre factorii care au influentat situatia actuala din Romania si cum am ajuns sa avem o evolutie.

Ludovic Orban, despre pelerinajul de Sfantul Dumitru: Vom sustine sa participe doar locuitorii din Bucuresti

Ludovic Orbana declarat ca la pelerinajul Sfantului Dumitru ar putea participa doar cei care au buletin in Capitala si in Ilfov, la fel cum s-a intamplat la pelerinajul Sfintei Parascheva de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )