Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre redeschiderea transportului aerian: Exista o dezbatere la nivel european

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre redeschiderea transportului aerian: Exista o dezbatere la nivel european

Redeschiderea transportului aerian e o decizie care trebuie luata la nivel european, a declarat Ludovic Orban, luni seara. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

Premierul Ludovic Orban, despre Autostrada Unirii: De la 1 ianuarie, 2021, se demareaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Targu Neamt

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit detalii sambata, in urma unei vizite efectuate la Targu Mures, despre Autostrada Unirii, respectiv Targu Mures- Iasi Ungheni, proiect asupra caruia Guvernul.

Ludovic Orban: Purtarea mastilor va deveni obligatorie dupa 15 mai. in timp vor exista si sanctiuni pentru cei care nu respecta acest lucru

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca purtarea mastilor va deveni obligatorie, dupa 15 mai, in spatiile publice sau in mijloacele de transport si ca se vor aplica sanctiuni pentru cei care nu respecta aceasta regula.

Klaus Iohannis, sedinta cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Despre ce vor discuta

Presedintele Klaus Iohannis va avea de la ora 12:00 o intalnire oficiala, la Palatul Cotroceni, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, premierul Ludovic Orban si Florin Citu, ministrul Finantelor.

Orban, despre Autostrada Sibiu-Pitesti: in 12 ani nu s-a construit un milimetru. Pe unii i-a durut la basca VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la semnarea contractului de executie a Sectiunii 5 din Autostrada Sibiu Pitesti ca in 12 ani nu s-a facut nimic, pentru ca pe unii i-a durut la basca.

LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Decizia Curtii Constitutionale prin care a declarat neconstitutionalitatea amenzilor stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 342020 stabilite pentru perioada starii de urgenta este aproape un indemn la anarhie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Alegerile locale, organizate in toamna

Alegerile locale s-ar putea desfasura la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei efectuate la uzina Dacia Renault din Mioveni.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Sub nicio forma nu vor fi organizate slujbele in interiorul bisericilor Premierul a anuntat reguli stricte pentru transportul in comun si la locul de munca

Ludovic Orban a anuntat ca, odata cu trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, vor intra in vigoare noi reglementari privind transportul public, desfasurarea activitatii in diverse sectoare ale.

Ludovic Orban: Media ultimelor 7 zile este de 9.021 testezi, dar avem ca obiectiv cresterea capacitatii de testare

Ludovic Orban sustine ca obiectivul autoritatilor este cresterea capacitatii de testare a populatiei in vederea confirmarii sau infirmarii prezentei COVID-19, media testelor efectuate in ultima saptamana fiind de 9. 021 testezi.

Ludovic Orban: Cel mai probabil nu vom putea da amenzi

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile nu s-au decis inca in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta, incepand cu 15 mai. Cu toate acestea, Nelu Tataru a sustinut azi ca declaratia va fi verbala, doar pentru deplasarile in afara localitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )