Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

B1 B1,
Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su. continuă pe B1

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

Premierul Ludovic Orban a confirmat azi ca starea de alerta va fi prelungita in Romania, ca urmarea .

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Ludovic Orban, despre PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot sa-i promit unui pensionar ca i se va dubla pensia, ei fac lucrul asta cu nerusinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinti care candideaza la alegerile locale, ca acestia trebuie sa lupte cu PSD care este un inamic extrem de.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Orban, despre intrarea in stare de urgenta si carantina

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu exista scenariul ca Romania sa se intoarca la starea de urg.

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si luarea unor noi masuri de relaxare

Ludovic Orban a anuntat, vineri la Drobeta Turnu-Severin, ca Guvernul va prelungi starea de alerta si va lua si va luat si noi masuri de relaxarea, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii, cum ar fi purtarea mastii si un numar limitat de persoane la aceste evenimente, scrie News.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

Ludovic Orban si Nicusor Dan, intalnire la terasa pentru o discutie despre campanie si viitorul Bucurestiului. De la cina n-au lipsit micii si berea (FOTO)

Ludovic Orban si Nicusor Dan s-au intalnit la o terasa, luni seara, si au vorbit despre proiectele pentru Bucuresti. La discutia din Parcul IOR au luat parte si Antonel Tanase, secretarul general al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )