Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

Premierul Ludovic Orban a confirmat azi ca starea de alerta va fi prelungita in Romania, ca urmarea . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

Surse. Guvernul va prelungi starea de alerta. Cum votam la locale in pandemie

Saptamana viitoare, Guvernul Orban va prelungi starea de alerta cu inca o luna, pana la mijlocul lunii octombrie, sustin surse politice pentru Adevarul. Masca va ramane in continuare obligatorie in spatiile publice deschise si in mijloacele de transport in comun. La alegerile locale, alegatorii vor trebui sa scoata masca de protectie pentru identificare, iar cei aflati in carantina nu vor beneficia de urna mobila.

Ludovic Orban: Vom putea accesa fonduri uriase pentru irigatii, pentru combaterea desertificari, eroziunii solului, pentru desecari, combaterea secetei

Premierul Ludovic Orban a vorbit in sedinta de Guvern de joi seara, despre reforma in agricultura care se implementa prin Programul National de Rezilienta si Recuperare si programele privind alocarea de.

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si luarea unor noi masuri de relaxare

Ludovic Orban a anuntat, vineri la Drobeta Turnu-Severin, ca Guvernul va prelungi starea de alerta si va lua si va luat si noi masuri de relaxarea, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii, cum ar fi purtarea mastii si un numar limitat de persoane la aceste evenimente, scrie News.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze.

Doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaze. Ludovic Orban: Lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica, care statea la baza (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatie este conectata la.

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )