Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban, despre sporurile din sistemul bugetar: Sunt niste sporuri care nu-si au justificare Nu cred ca in domeniul medical trebuie sa fie afectat sporul de ATI

B1 B1,
Ludovic Orban, despre sporurile din sistemul bugetar: Sunt niste sporuri care nu-si au justificare Nu cred ca in domeniul medical trebuie sa fie afectat sporul de ATI

Ludovic Orban a anuntat ca reforma in ceea ce priveste sporurile acordate angajatilor din sistemul bugetar se va realiza printr-un proiect de lege, la Ministerul Muncii. Mai mult decat atat, presedintele Camerei. continuă pe B1

Barna nu exclude ca unii angajati din sistemul bugetar sa plece Guvernul e stabil, dincolo de gargara de la TV

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca este posibil ca in cursul acestui an sa pleceangajati din sistemul bugetar, el explicand ca Executivul a cerut companiilor de stat planuri de reforma explicita si ca acestea pot avea drept consecinta si reorganizarea unor activitati.

Ludovic Orban, despre decizia de a nu include focarele in stabilirea indicelui de raspandire a COVID-19: Nu am considerat ca este necesar pentru ca nu exista raspandire comunitara (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat marti de ce guvernul trecut nu a luat in calcul focarele pentru stabilirea indicelui de raspandire a pandemiei de COVID-19. Acesta a explicat ca s-a considerat ca.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2021: Este preferabil in Parlament sa fie un numar minim de amanedamente care sa nu afecteze gandirea bugetara

Presedintele Camerei Deputatilor a iferit cateva detalii despre bugetul pentru 2021, la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Biroului Politic National. Orban a fost intrebat daca PNL ar putea aduce.

Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

Liderul PNL a vorbit, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului despre intentia premierului Florin Citu de a candida pentru o functie de conducere in cadrul formatiunii la.

Ludovic Orban, despre eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: Important este ca aceasta decizie sa fie luata. PNL a fost singura forta politica ce a votat impotriva introducerii lor (VIDEO)

Intrebat de ce exista mai multe proiecte de lege privind taierea pensiilor speciale ale parlamentarilor, unul asumat de PNL, altul de USR PLUS, si de ce coalitia nu are un singur punct de vedere in legatura cu ac.

LUDOVIC ORBAN: Am discutat cu presedintele Iohannis despre buget

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat astazi ca la intalnirea liderilor coalitiei cu presedintele Klaus Iohannis unul dintre subiecte a fost legat de bugetul pe acest an.

Ludovic Orban: Economia a raspuns bine la programul economic liberal adoptat anul trecut

Ludovic Orban a reactionat dupa ce INS a publicat ultimele date despre cresterea economica in ultimul trimestru cu 5,3%, precizand faptul ca aceasta evolutie este consecinta programului economic liberal.

Ludovic Orban: Trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Sunt sustinatorul aducerii institutiei in cadru constitutional si legal (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului, precizand ca astfel institutia ar reveni in cadrul constitutional si.

Ludovic Orban: Sansa unei motuni de cenzura de a trece esteegala aproape cu zero (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca sansele unei eventuale motiuni de cenzura depuse de opozitie sunt zero. Precizarile liderului liberal vin dupa ce seful PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat recent ca.

Orban, despre desemnarea unui nou Avocat al Poporului: Grupurile de lucru trebuie sa prezinte propunerile catre conducerea coalitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si de desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Suntem in faza grupurilor de lucru, care trebuie sa prezinte propunerile catre conducerea coalitiei, a spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )