Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in Parlament, la dezbaterea politica referitoare la ancheta in centrul careia se afla compania Unifarm, ca acest subiect nu are legatura cu activitatea sa de. continuă pe B1

Ludovic Orban, chemat in Parlament sa explice achizitiile Unifarm

Premierul merge astazi in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru a prec.

Ludovic Orban: Companiile statului ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise (VIDEO)

Companiile statului din infrastructura rutiera ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise, a declarat joi, pentru B1 TV, Ludovic Orban. Premierul a spus ca nu.

Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la dezbaterea pe tema achizitiilor facute de Unifarm in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputatilor i-a adresat saptamana trecuta invitatia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face achizitii directe de masti de la Unifarm la preturi astronomice. Camera lucreaza in sesiune extraordinara.

Ludovic Orban merge in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor de materiale de protectie prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Cauta sa arunce in mine, sa faca legaturi fara niciun fel de fundament

Scandalul Unifarm explodeaza in Parlament! Premierul Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor venite din partea Opozitiei. Liderii PSD il acuza pe prim-ministru ca a facut interventii atunci cand a cerut sa nu fie reziliat contractul, desi mastile erau de o calitate foarte proasta.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

PSD, nou atac dur la Ludovic Orban: E prea tarziu, va ramane somer!

Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formatiunii, un nou atac dur la adresa premierului, acuzand ca Ludovic Orban vrea sa-si stearga urmele in scandalul spagii Unifarm.

Ludovic Orban, despre Curtea de Conturi: Eu nu am nimic cu institutiile publice, eu am impotriva unor oameni care fac de ras institutiile respective (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, in Parlament despre activitatea Curtii de Conturi, precizand ca nu are nimic cu institutiile publice, ci cu unii oameni care fac de ras institutiile respective. in ac.

LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura purtarii mastii va fi mentinuta and cat timp va fi necesar and , la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )