Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Orban, intrebat despre persoanele decedate care au murit dupa externare: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul nu poate sa-si asume decesele persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea si care au murit apoi acasa: Cum sa isi asume Guvernul, cand Guvernul a dispus toate masurile, care au fost anulate prin decizii ale Curtii Constitutionale, luate la solicitarea Avocatului Poporului?.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

Cum isi asuma Guvernul numarul persoanele decedate dupa externare. Orban: Daca nu esti sanatos nu poti sa te bucuri de alte drepturi

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul nu poate sa-si asume decesele persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea si care au murit apoi acasa.

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat, despre pacientului asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Un barbat asimptomatic din Galati, mort la cateva ore dupa ce a refuzat internarea pentru ca se simtea bine

Un galatean in varsta de 45 de ani, cu obezitate de gradul 3 si pozitiv SARS-CoV-2, a murit la cateva ore dupa ce a refuzat internarea. Barbatul se marti se prezentase la spital, insa a refuzat internarea sustinand ca se simte bine.

CORONAVIRUS |Un galatean diagnosticat cu COVID-19 a murit acasa, la doua zile dupa ce a refuzat internarea in spital

Un barbat diagnosticat cu Covid-19 si care in prima vaza a refuzat internarea, a murit la domiciliu, in Galati. Barbatul suferea si obezitate, iar starea sa s-a agravat galopant. in pofida insistentelor.

Barbat de 56 de ani, mort la domiciliu din cauza COVID-19, dupa ce a refuzat internarea. N-au crezut ca e bolnav

Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care a refuzat internarea, a decedat in noaptea de miercuri spre joi, 1516 iulie 2020.

Premierul Ludovic Orban: Vom adopta o solutie care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata a acestora

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa o sedinta a conducerii centrale PNL, referitor la alocatii, ca acestea nu se vor dubla de la 1 august, dar vor fi gasite solutii pentru cresterea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )