Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban, dupa audierea de la Parchetul General. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa audierea de la Parchetul General. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror

Update:Este o sesizare care nu ma priveste pe mine, am avut optiunea de a fi parte vatamata. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror. Decizia mea a fost sa nu fiu parte vatamata. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Am avut optiunea de a fi parte vatamata (VIDEO)

UPDATE: LudovicOrban a sustinut, la iesirea de la Parchetul General, ca i s-a oferit optiunea de a se constitui parte vatamata intr-un proces, dar el a refuzat acest lucru. Seful PNL a afirmat ca un.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

O noua veste trista a lovit ca un traznet dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL indragitei artiste...

A trecut mai bine de o luna de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale, dar.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

UPDATE: Seful DNA Ploiesti este urmarit penal. El a refuzat sa dea detalii din dosar, dupa audierea de la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile in dosarul in care este cercetat, scrie Agerpres. Acesta ar fi cercetat pentru modul in care s-au desfasurat anchetele la DNA Ploiesti, respectiv pentru participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

Plangerea lui Ludovic Orban, criticata din Opozitie

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca plangerea penala formulata de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este una neinspirata si care se va solda cu.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, urmarit penal de procurorii de la Parchetul General

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, este urmarit penal de procurorii de la Parchetul General, alaturi de Mircea Negulescu, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )