Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi, a anuntat senatorul Silvia. continuă pe Antena3

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ludovic Orban a devenit premier. Ce s-a intamplat in timpul votului din Parlament

Executivul Ludovic Orban a fost investit, luni in plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi pentru. Deputatii si senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 ministri, precum si programul.

Gabriela Firea, reactie la declaratiile lui Ludovic Orban: Este de o obraznicie fara precedent!

Primarul general al Capitalei, Gabriel Firea, a declarat, la Sinteza Zileica nu este responsabilitatea celor din PSD sa voteze Guvernul Orban, care este unGuvern al austeritatii,subliniind.

Ludovic Orban: Este o prioritate pentru PNL procedura de numire a procurorilor-sefi a parchetelor (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca una dintre prioritatile guvernului pe care il va conduce este numirea procurorilor-sefi ai parchetelor. Reprezinta o prioritate pentru PNL procedura de numire a.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ultimele calcule ale lui Orban pentru noul guvern: Cred ca toata lumea intelege ca exista o necesitate absoluta

Ludovic Orban este optimist in privinta votului pentru noul guvern. Premierul desemnat face socotelile cu trei zile inaintea momentului decisiv din Parlament, iar cel putin in privinta cvorumului pare ca lucrurile sa fie rezolvate.

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier.

Guvernul PNL a trecut de votul din Parlament: Ludovic Orban este, OFICIAL, noul premier al Romaniei (VIDEO)

Guvernul Ludovic Orban a trecut, luni, in urma votului din Parlament, cu 240 voturi pentru. La sedinta au fost prezenti 240de parlamentari. Pentru a fi investit, cabinetul Orban avea.

VIDEO Vot de investitura: Ludovic Orban e noul premier al Romaniei Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat noul guvern

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru, in conditiile in care numarul minim de voturi necesare era 233. in ultimul moment, partidelor care si-au anuntat sprijinul public s-au alaturat mai multi parlamentari Pro Romania, printre care Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )