Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul PNL a trecut de votul din Parlament: Ludovic Orban este, OFICIAL, noul premier al Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul PNL a trecut de votul din Parlament: Ludovic Orban este, OFICIAL, noul premier al Romaniei (VIDEO)

Guvernul Ludovic Orban a trecut, luni, in urma votului din Parlament, cu 240 voturi pentru. La sedinta au fost prezenti 240de parlamentari. Pentru a fi investit, cabinetul Orban avea. continuă pe B1

Guvernul PNL a trecut de votul din Parlament: Ludovic Orban este, OFICIAL, noul premier al Romaniei

Guvernul Ludovic Orban a trecut, luni, in urma votului din Parlament, cu 240 voturi pentru. La sedinta au fost prezenti 241 de parlamentari 178 deputati si 63 de senatori). Pentru a fi.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

VIDEO Dancila, inaintea votului din Parlament pentru Guvernul Orban: Asteptam cu incredere Iohannis si PNL insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata

Premierul demis Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de astazi a Guvernului, ca asteapta cu incredere votul din Parlament la investirea Guvernului Orban. Ea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului desemnat, Ludovic Orban, spunand ca acestia insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata.

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile.

Guvernul Ludovic Orban merge in Parlament pentru votul de investitura

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )