Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban nu exclude o larga coalitie de guvernare, daca trece motiunea de cenzura

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban nu exclude o larga coalitie de guvernare, daca trece motiunea de cenzura

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca nu exclude varianta crearii unei largi coalitii de guvernare, formata din ALDE-UDMR-USR-minoritati, in cazul in care Parlamentul va adopta, miercuri, motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Dancila, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Orban nu exclude o larga coalitie de guvernare daca trece motiunea de cenzura

Presedintele PNL a declarat ca nu exclude varianta crearii unei largi coalitii de guvernare, formata cu ALDE-UDMR-USR-minoritati, in cazul in care va trece motiunea de cenzura, informeaza.

SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Acesta a.

Ludovic Orban, despre tertipurile PSD-ALDE la votul motiunii de cenzura: Depinde in mare masura daca isi lasa parlamentarii sa voteze

Nici macar liderul PNL, Ludovic Orban, nu crede foarte mult in sansele de reusita ale motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a declarat, duminica seara, ca este prematura o estimare a sanselo.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai / M-a ntrebat ce parere am despre anticipate si i-am raspuns: Eu spun una si tu ma ntrebi alta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu a negociat cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura. Liderul maghiar afirma ca s-a intalnit cu Orban la o cafea, in jurul datei de 20 mai, si i-a adresat cateva intrebari clare legate de viitorul politic la care nu a primit raspunsuri, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban: Domnul RUDOTEL Toader trebuie sa recunoasca public ca a primit MITA!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa provoace un nou cutremur pe scena politica, dupa denuntul depus impotriva premierului Viorica Dancila. Orban afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, sambata, despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila si sansele acesteia de reusita. Orban a precizat ca negocierile liberalilor cu celelalte.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Ludovic Orban cere demisia ministrului Muncii

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, apreciaza ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ar trebui sa isi dea demisia dupa ce a distribuit pe pagina sa de Facebook un filmulet realizat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )