Libnet.ro
UNICEF

06:00

LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR si cu minoritatile nationale pentru formarea unei majoritati parlamentare, iar negocierile vor incepe de joi, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Ludovic Orban despre discutiile cu Iohannis in spatele usilor inchise

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre strategia de formare a unei majoritati parlamentare si a recunoscut ca Nicolae Ciuca e una din variantele de premier.

Orban anunta ca va ramane presedintele PNLsi va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare

Premierul demisionar, Ludovic Orban, a anuntat, luni seara, ca va ramane in fruntea PNL si va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare de centru-dreapta. Chiar daca procentul obtinut de PNL este sub asteptarile noastre, putem spune ca obiectivul principal, acela de a tine PSD in afara guvernarii, a fost atins, a afirmat Orban.

Ludovic Orban: Am decis sa demisionez din functia de prim-ministru tocmai pentru a facilita negocierile post-alegeri Obiectivul principal, acela de a tine PSD in afara guvernarii, a fost atins

Ludovic Orban a subliniat ca va ramane presedinte al PNL si va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare de centru-dreapta. Ludovic Orban: imi inchei mandatul de Premier.

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

Iohannis si Orban au discutat strategia de formare a majoritatii parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban au discutat, marti, despre strategia de fo.

EFECTUL ALEGERILOR PARLAMENTARE: Ludovic Orban a demisionat din fruntea Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a demisionat, aseara, din functia de prim-ministru al Romaniei, in urma rezultatului inregistrat de liberali la alegerile parlamentare de duminica trecuta. Am decis sa imi depun mandatul de prim-ministru. Decizia pe care am luat-o are un obiectiv precis. Odata exprimata vointa cetatenilor trebuie demarate negocierile pentru formarea unui nou guvern.

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

Ludovic Orban: Noi avem ca obiectiv peste 32% si e posibil. Nu vom discuta cu PSD Nu m-am bazat pe exit-poll-uri. Sa ne aducem aminte de alegerile din 2009, cu Mihaela, dragostea mea!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii au ca obiectiv 32% la alegerile parlamentare, scor ce poate fi atins. Orban a insistat si de aceasta daca ca este exclus ca PNL sa negocieze cu PSD. A mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )