Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoara. Anchetatorii au facut anuntul acum

In data de 10 mai, presa relata despre drama prin care a ajuns sa treaca mezzosoprana Maria Macsim Nicoara dupa ce ar fi cazut pe scarile interioare ale vilei din comuna Aroneanu, iar soacra si sotul mezzosopranei au declarat autoritatilor ca artista a cazut pe scari. A ajuns in stare grava la spital, la aproximativ .

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

Programul teraselor se va prelungi pana la miezul noptii. Orban: Mi-am dat acordul

Premierul Ludovic Orban a anuntat voneri ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24. Guvernul va aproba vineri hotararea de prelungire a starii de alerta.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

Gata! Orban a facut anuntul: Programul teraselor se va prelungi pana la ora miezul noptii

Vesti bune pentru toti cei care isi doreau sa petreaca mai mult timp in aer liber. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit cu o ora, respectiv vor fi inchise la ora 24.

Ludovic Orban anunta ca programul teraselor va fi prelungit pana la orele 24.00

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile urmeaza sa ia decizia de a prelungi programul terasel.

DOCUMENTE Starea de alerta se prelungeste pentru 30 de zile O ora in plus la programul teraselor

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, nefiind introduse restrictii suplimentare fata de cele de pana acum. Singura modificare prevazuta este ca programul teraselor se prelungeste pana la ora 24. 00, iar ultima comanda se ia la ora 23.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )