Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ludovic Orban: Falimentul RADET este iminent

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Falimentul RADET este iminent

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este iminent. Dupa cunostinta mea, luni trebuie sa se pronunte instanta. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, dupa cum arata datele, falimentul RADET este iminent (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, din punctul sau de vedere, falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este.

Falimentul RADET. Gabriela Firea ii da replica lui Orban: Este un premier sadic!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a dat replica, miercuri seara, lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a declarat intr-o emisiune TV ca falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al.

MINISTRUL ECONOMIEI: Primaria trebuie sa fie constienta ca s-ar putea ca, luni, instanta sa declare falimentul RADET

Noul ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a declarat: Primaria Capitalei sa fie constienta ca s-ar putea ca, luni, instanta sa declare falimentul RADET-ului. ELCEN este pregatit si are stocuri suficiente sa livreze energie termica pentru locuitorii Bucurestiului. Trebuie sa fie pregatita si Primaria Bucuresti pentru cazul in care RADET nu mai poate sa functioneze . Doamna primar trebuie sa se asigure ca toata subventia data bucurestenilor este si platita catre ELCEN.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Cine este noul Secretar General al Guvernului. Anuntul premierului Ludovic Orban

Antonel Tanase este noul secretar general al Guvernului, iar Ionel Danca a fost numit sef al Cancelariei prim-ministrului. Anuntul a fost facut miercuri de premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de.

Ludovic Orban: Este o prioritate pentru PNL procedura de numire a procurorilor-sefi a parchetelor (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca una dintre prioritatile guvernului pe care il va conduce este numirea procurorilor-sefi ai parchetelor. Reprezinta o prioritate pentru PNL procedura de numire a.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi, a anuntat senatorul Silvia.

Ludovic Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se intrezica sa exporte carne si produse de carne de porc in UE. Petre Daea a semnat un ordin dupa investirea Guvernului PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este posibil ca Romaniei sa i se interzica exportul de carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana.

Ludovic Orban: E un minus de 11 miliarde lei la incasari. Am luat decizia de demitere a presedintelui CNSP, Ion Ghizdeanu Liliana Minca va pleca maine din Ministerul Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Ministerul Finantelor, ca este un minus de 11 miliarde lei pe zona veniturilor bugetare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )