Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Faptul ca institutiile statului nu sunt capturate si nu sunt folosite ca filiale de partid se datoreaza presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Faptul ca institutiile statului nu sunt capturate si nu sunt folosite ca filiale de partid se datoreaza presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit sambata, in discurusl sustinut la Iasi, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Nord-Est, despre ceea ce a numit victoriile presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe B1

Piedici pentru Avocatul Poporului, in ancheta privind cazul Caracal: Institutiile statului inca bajbaie

Avocatul Poporului Renate Weber a declarat, sambata, la emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, ca multe dintre institutiile statului nu au raspuns solicitarilor inaintate in urma cu doua luni, cu privire la.

LUDOVIC ORBAN: Romania a dat procurorul-sef european datorita presedintelui Klaus Iohannis

Liderul liberalilor, Ludovic Orban a afirmat, sambata, la Iasi, ca Romania a dat procurorul-sef european datorita presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis a blocat capturarea institutiilor de catre PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit sambata, in discurssl sustinut la Iasi, la Adunarea Regionala a.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, cu siguranta vom apela la Raluca Turcan

In situatia in care PNL va fi chemat sa formeze un eventual nou guvern, atunci partidul va apela la cei mai valorosi membri, printre care si Raluca Turcan, a precizat presedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o.

Ludovic Orban (PNL), despre noile propuneri de ministri ale PSD: Orice gest mai face, il face degeaba. Am aceeasi parere proasta

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca joia viitoare guvernul Dancila va pleca acasa. De asemenea, liderul liberal a mai spus ca are o parere proasta despre noii ministri interimari.

Ludovic Orban: PSD a acceptat ca Opozitia ARE MAJORITATE! S-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca opozitia a castigat batalia din Parlament cu PSD-ul Vioricai Dancila si ca motiunea va fi citita joi, 3 octombie, si votata o saptamana mai tarziu, in.

Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Presedintele PNL Ludovic Orban, a criticat miercuri PSD pe motiv ca l-a trimis pe Florin Iordache in locul lui Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sa conduca sedinta de plen din Parlament. PSD l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache, a afirmat liberalul.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: in afara de cele 237 de semnaturi, mai contam pe cel putin sapte voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca in urma negocierilor, liberalii conteaza pe un numar suplimentar de sapte voturi fata de cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura. in.

Ludovic Orban (PNL): Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde postul de comisar european pe Transporturi din cauza propunerilor.

Ludovic Orban: Vom apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care toti parlamentarii sa poata fi prezenti

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca liberalii vor apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care parlamentarii sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )