Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Presedintele PNL Ludovic Orban, a criticat miercuri PSD pe motiv ca l-a trimis pe Florin Iordache in locul lui Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sa conduca sedinta de plen din Parlament. PSD l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache, a afirmat liberalul. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: PSD a acceptat ca Opozitia ARE MAJORITATE! S-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca opozitia a castigat batalia din Parlament cu PSD-ul Vioricai Dancila si ca motiunea va fi citita joi, 3 octombie, si votata o saptamana mai tarziu, in.

LUDOVIC ORBAN: Dancila nu intelege ca politica europeana se face altfel decat jocurile murdare din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca un refuz al prim-ministrului Viorica Dancila de a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni ar reprezenta un act stupid, adaugand ca aceasta nu-si poate permite sa propuna un comisar european care nu reprezinta rezultatul unor consultari ample.

Orban: PSD trebuie oprit sa mai faca rau Romaniei. PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, daca trece motiunea de cenzura, viitorul premier va fi desemnat in urma consultarilor de la Cotroceni. Orban a precizat ca, deocamdata, principalul obiectiv al.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: in afara de cele 237 de semnaturi, mai contam pe cel putin sapte voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca in urma negocierilor, liberalii conteaza pe un numar suplimentar de sapte voturi fata de cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura. in.

Ludovic Orban (PNL): Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde postul de comisar european pe Transporturi din cauza propunerilor.

Ludovic Orban: Vom apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care toti parlamentarii sa poata fi prezenti

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca liberalii vor apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care parlamentarii sa fie.

Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Dan Nica, noua propunere prezentata de premierul Viorica Dancila pentru postul de comisar european, este iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Ludovic Orban: Prima optiune a PNL, alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa suficient de puternica, ne asumam responsabilitatea guvernarii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca in cazul reusitei motiunii de cenzura, prima optiune a liberalilor este organizarea de alegeri anticipate, iar daca acest scenariu nu se va concretiza, cei de la PN.

Ludovic Orban anunta depunerea motiunii de cenzura: Continuam negocierile. Cand cineva a semnat, a decis sa voteze motiunea (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune marti motiunea de cenzura si ca negocierile continua pentru obtinerea de voturi. N-am nicio temere! Suntem pregatiti pentru orice zi in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )