Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

B1 B1,
Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de. continuă pe B1

VIDEO in vizita intr-un New Delhi asfixiat de poluare, Angela Merkel ii promite Indiei un miliard de euro

Cancelarul german Angela Merkel, aflata in vizita oficiala in capitala Indiei asfixiata de o poluare extrema, a promis ca Germania va acorda un miliard de euro in decurs de cinci ani pentru mijloace de transport ecologice in India si a indemnat New Delhi sa lupte impotriva poluarii, responsabila de moartea prematura a sute de mii de oameni.

Viorica Dancila spulbera misterul. De ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca motivul pentru care nu a fost prezenta, la Palatul Victoria, pentru a-i preda mandatul noului premier a fost acela ca Ludovic Orban i-a facut plangere.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

PANA IN 2030: Angela Merkel vrea un milion de statii de incarcare pentru masinile electrice

Cancelarul Angela Merkel a declarat ca vrea ca in Germania sa fie create 1 milion de statii de incarcare pentru masinile electrice pana in 2030, inaintea unei intalniri pe care urmeaza sa o aiba luni cu reprezentanti ai puternicei industrii auto.

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk.

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban. Ce mesaj i-a transmis

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat marti Mina Andreeva, purtatoare de cuvant a executivului comunitar, in.

JUNCKER L-A FELICITAT PE ORBAN: Sunt convins ca dorinta dumneavoastra pentru o Europa mai puternica va continua sa inspire actiunile viitoare

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca premier, declarandu-se convins ca spiritul de la Sibiu si dorinta sa pentru o Europa mai puternica acasa si peste hotare vor continua sa ii inspire actiunile viitoare.

Juncker ii felicita pe Ludovic Orban si pe Klaus Iohannis

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca .

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )