Libnet.ro
UNICEF

17:00

Juncker ii felicita pe Ludovic Orban si pe Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Juncker ii felicita pe Ludovic Orban si pe Klaus Iohannis

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Seful in exercitiu al Comisiei Europene l-a felicitat pe noul premier al Romaniei. Ce mesaj i-a transmis Jean-Claude Juncker lui Ludovic Orban

Jean-Claude Juncker, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, l-a felicitat pe Ludovic Orban, noul premier al Romaniei, a anuntat, marti, Mina Andreeva, purtatoarea de cuvant a Executivului comunitar,.

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban. Ce mesaj i-a transmis

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat marti Mina Andreeva, purtatoare de cuvant a executivului comunitar, in.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Klaus Iohannis s-a dus la Palatul Victoria sa-si instaleze Guvernul

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

Guvernul Ludovic Orban depune juramantul la Palatul Cotroceni LIVE VIDEO

UPDATE -Ministrii Cabinetului Orban depun juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban.

Ludovic Orban: Guvernul va formula o noua propunere de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca Executivul pe care il conduce va face o noua propunere de comisar european. noul nume va fi anuntat dupa consultari cu presedintele Klaus Iohannis, iar candidatul va fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )