Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban: Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown

B1 B1,
Ludovic Orban: Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca Romania nu va intra intr-o carantina totala. Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown, a spus seful Guvernului, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni. continuă pe B1

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown; nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic.

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown. Nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic.

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown dupa 6 decembrie

Ludovic Orban a declarat miercuri, intr-o emisiune TV, ca Romania nu isi permite acum un lockdown si a spus ca garanteaza 100% ca acest lucru nu se va intampla dupa alegeri. Premierul a subliniat ca in ultimele opt zile se inregistreaza un trend descendent in ceea ce priveste cazurile de COVID.

Ludovic Orban: Am obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane ale autostrazii Pitesti - Sibiu

Premierul Ludovic Orban spune ca Romania a obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane din autostrada Pitesti-Sibiu. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca primele.

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban, despre CCR: A functionat ca a treia camera a Parlamentului, daca unii erau de la PSD votau orice, chiar daca nu avea nicio legatura cu Constitutia

Premierul Ludovic Orban spune ca in Romania este nevoie de o reforma constitutionala care sa implice, printre altele, transpunerea in legea fundamentala a deciziei luate in urma referendumului din 2019, pe.

Ludovic Orban, despre planurile PNL: Vom avea spitale, digitalizarea sistemelor publice, infrastructura de transport, imbunatatirea infrastructurii educationale si energetice

Premierul Ludovic Orban a declarat ca e nevoie de o reconstructie a statului roman, iar planul de dezvoltare gandit de PNL prevede exact pasii. El a precizat ca, in patru ani de guvernare liberala, sistemele.

Ludovic Orban: Cum sa mai guverneze PSD? 7 ani au risipit resurse uriase si investitii majore

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept gluma afirmatia social-democratului Mihai Tudose potrivit careia, dupa alegerile parlamentare, PSD ar putea avea un guvern minoritar. Presedintele PNL a precizat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )