Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown. Nu ne putem permite din punct de vedere economic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown. Nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown; nu ne putem permite din punct de vedere economic

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu va fi niciun lockdown dupa alegerile parlamentare, motivand ca Romania nu isi poate permite din punct de vedere economic.

Ludovic Orban: Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca Romania nu va intra intr-o carantina totala. Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown, a spus seful Guvernului, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni.

Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown dupa 6 decembrie

Ludovic Orban a declarat miercuri, intr-o emisiune TV, ca Romania nu isi permite acum un lockdown si a spus ca garanteaza 100% ca acest lucru nu se va intampla dupa alegeri. Premierul a subliniat ca in ultimele opt zile se inregistreaza un trend descendent in ceea ce priveste cazurile de COVID.

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )