Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban iese din carantina dupa al doilea test negativ de covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban iese din carantina dupa al doilea test negativ de covid

Premierul Ludovic Orban urmeaza sa iasa joi din carantina si sa isi reia activitatea la Palatul Victoria, dupa ce rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus a iesit negativ, a anuntat biroul de presa al guvernului, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban iese din izolare

Premierul Ludovic Orban revine incepand de joi la Palatul Victoria, dupa ce al doilea test de COVID-.

COVID-19. Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, iese din carantina dupa doar o saptamana, in pofida recomandarilor UE

Presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen pune capat perioadei de izolare cu o saptamana mai devreme, in pofida recomandarilor sanitare ale UE. Amintim ca aceasta s-a aflat in contact cu o.

Al doilea test de COVID al lui Ludovic Orban este negativ. Premierul va participa joi la sedinta de Guvern

Al doilea test al premierului Ludovic Orban pentru COVID-19 a iesit negativ si astfel seful Executivului va fi prezent la Palatul Victoria. Orban va participa joi la sedinta de Guvern de la ora 17.

Ludovic Orban a primit rezultatul celui de-al doilea test de coronavirus. Anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a primit si rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus. Potrivit jurnalistilor Antena 3, rezultatul este negativ.

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul.

Premierul Ludovic Orban, testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19 si este, de asemenea, negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Premierul a solicitat efectuarea unui test pentru COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv. Ludovic Orban si-a suspendat intalnirile fizice pana la aflarea rezultatului (VIDEO)

Participarea prim-ministrului Ludovic Orban la evenimente programate in cursul zilei de luni a fost suspendata, ca urmare a faptului ca una dintre persoanele care s-au aflat in acelasi platou de televiziune cu.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )