Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre un posibil acord cu FMI: Nu suntem inca intr-o astfel de situatie

Premierul Ludovic Orban neaga informatiile potrivit carora Romania ar putea sa apeleze la un acord cu Fondul Monetar International FMI). Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, seful Guvernului a.

Ludovic Orban: Inventatorii pensiilor speciale sunt cei de la PSD. Ei nu mai au ce sa spuna

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca cei de la PSD nu au nimic de spus cu referire la abrogarea pensiilor speciale, pentru ca acestea sunt inventia lo, informeaza Agerpres. intrebat cu privire la.

Ludovic Orban: Ai nevoie de un acord cu FMI atunci cand nu ai capacitatea de a gasi resursele financiare pentru sustinerea deficitelor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca in Romania s-au produs dezechilibre financiare, dar nu este necesar un acord cu Fondul Monetar International. in general, ai nevoie de un acord cu FMI atunci cand nu ai capacitatea de a gasi resursele financiare . ) nu suntem intr-o situatie atat de disperata, a spus premierul.

Ludovic Orban anunta ca reface administratia institutiilor guvernamentale: Am preluat Romania intr-o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca Guvernul vrea sa refaca capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

Vouchere de vacanta 2020. Anunt facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru tara

Nimeni nu are dreptul sa mai impinga tara spre dictatura si va asigur, dragi romani, ca eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru Romania pe care am inceput sa o recladim cu trei decenii in urma, transmite Ludovic Orban cu prilejul Zilei Solidaritatii Nationale impotriva Dictaturii.

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Ludovic Orban a anuntat termenul-limita! Masura extrema pentru adoptarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decem.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )