Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Executivul ar putea sa faca o a treia rectificare bugetara in acest an, pentru a asigura cheltuielile de functionare pentru primarii, care sunt intr-o situatie disperata, in conditiile in care plata efectuata pentru cazul Micula a dat peste cap planificarea guvernamentala, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca va plati datoria statului catre fratii Micula din fondul de rezerva al Guvernului. Acesta se va goli, dar luni va fi efectuata o rectificare bugetara pentru a-l.

Premierul Orban anunta o noua rectificare bugetara. Legea prevede insa altceva

Executivul se pregateste de a treia rectificare bugetara in acest an. Legea responsabilitatii fiscale spune insa altceva.

Ludovic Orban anunta ca reface administratia institutiilor guvernamentale: Am preluat Romania intr-o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca Guvernul vrea sa refaca capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata.

Ludovic Orban anunta din nou restructurari masive

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca dupa 1 ianuarie va fi facut un audit al structurilor guvernamentale.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala daca nu ii da 677 milioane lei Premierul, despre cererea primarului: O neobrazare! Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de ea?

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Asta in contextul in care prim-ministrul a spus.

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )